Takamaka rum
Seychelské ostrovy jsou ve světě známé hlavně díky své přírodě, unikátním plážím a podmořskému světu. Ale věděli jste, že jsou i domovem jednoho z nejžádanějších rumu?
Lihovar Trois Freres byl vybudován bratry Richardem a Bernardem d'Offa již v roce 2002. Dostaly velmi starou recepturu od svého otce a jejich vize byla poháněna touhou produkovat vysoce kvalitní rum. Tento rum se vyrábí z kvalitní cukrové třtiny, která se potom následně lisuje a získaná šťáva se fermentuje 4-5 dní, a následně se destiluje.
Prvním, z dnes již pěti druhů, které pálenice produkuje, byl tmavý rum Takamaka Bay. Dále následovaly bílý rum, coco rum, vodka a St. Andre, přičemž všechny tyto rumy mají velmi vysokou kvalitu. Rum Takamaka Bay vám přinese ducha Seychelských ostrovů, ať už jste kdekoliv.